Storsjö Strand

Inflyttat
2018

Typ
Bostadsrätter

Adress
Storsjöstråket 10-16

Antal bostäder
53

 

Ett sjönära boende

Den direkta närheten till staden och läget intill Storsjön med dess fem årstider, sätter sin speciella prägel på de 51 lägenheterna som idag är inflyttade och klara.

Storsjö Strand ligger beläget precis intill vattenbrynet, med utsikt över sjön och Frösön. Precis utanför husknuten ligger den härliga strandpromenaden längts med Storsjön och ett stenkast bort når du Östersunds centrum.

Det är med stor respekt för platsen förutsättningar och kvalitéer som de nya bostadshusen planterats in i det lilla stadskvarteret. Innergården pryds av fina planeringar, sitttytor och en mindre lekyta för de allra minsta.

I källaren finns ett eget privat garage, där finnar man också ett vallningsrum, grovtvättstuga samt ett större cykelförråd.  I garaget finns även ett antal gallerförsedda skoterplatser i direkt anslutning till entrérampen. 

Om bostäderna

Storsjö Strand erbjuder ett bekvämt och modernt boende i bostadsstorlekar från 1-5 rum och kök. Lägenheterna har klinker i hall och duschrum, på golven ligger en enstavsekparkett och väggarna är målade i en bruten vit nyans. Garderobslösningar är övervägande inbyggda skjutdörrsgarderober i fullhöjd.

Samtliga lägenheter har ett öppet samband mellan det genomtänkta, stilrena köket och vardagsrummet. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats där man kan njuta av den sköna vår och sommarsolen. 

Östersund

Den nya stadsdelen är ett unikt bostadsområde men också en plats för Östersundare och besökare att vistas på. På sikt ska den nya stadsdelen bli ännu större och inrymma flertal bostäder samt verksamheter såsom Caféer, restauranger och kontor.

Längst med strandlinjen söderut, har kajpromenaden förnyats från hamnen till Minnesgärdet. Som boende i Storsjö Strand har du lika nära till stadens varma puls som till Storsjöns vattennära stillhet, vackra sommar- som vinterdagar. När höststormar bereder väg för skidbara vinterisar iakttas skådespelet förslagsvis från soffan, med en varm kopp i din hand.


Alla bilder