Saltsjölunden

Inflyttat
2017

Typ
Bostadsrätter

Adress
Solsidevägen

Antal bostäder
18 lägenheter och 11 kedjehus

 

 

Ett boende i skogsmiljö

Högt beläget bland tallarna ligger bostäderna i en bekväm avskildhet med närhet till centrum och kommunikationer. En utmärkt plats för ett boende med livskvalité.

Saltsjölunden i Saltsjöbaden erbjuder ett naturnära boende med bara femton minuters bilfärd till Stockholm city.

Bostäderna ligger på en höjd med vacker hällmarksskog. Här får du fri utsikt över omgivningarna­– och den vackra naturen, från några hus finns till och med en havsglimt.
Du parkerar smidigt i garaget som ligger beläget under flerfamiljshuset och kommer till en så gott som bilfri oas.  

Om bostäderna

Saltsjölunden består av totalt 18 lägenheter och 11 kedjehus i varierande storlekar från 47-109 kvm. Här finns det boende för den mindre och den större familjen med en valmöjlighet på 1,5-5 rum och kök.

Flerfamiljshuset erbjuder ett högkvalitativt boende i gedigna naturmaterial med privata terrasser till alla lägenheter. På den första våningen finns mindre lägenheter, och ovanpå dessa ligger etagelägenheter med privata terrasser. De fristående husen står på pålar i den orörda naturen och med uteplatser i form av trädäck.

Husen har ett vertikalt formspråk och är byggda i genuina naturmaterial för att blir ett med naturen. De strategiskt placerade fönsterpartierna ger fri utblick och tar in naturen i husen­­.

Saltsjöbaden, Nacka

Saltsjölunden är beläget i Tattby, ett villaområde i havs- och naturnära Saltsjöbaden inom Nacka kommun. Med knappa 1,5 mil till Slussen har du som Saltsjölundbo nära till citypulsen samtidigt som du kan njuta av ett lugnt och naturskönt boende. I området finns det både buss och Saltsjöbanan lättillgängligt på gångavstånd, närmaste tågstationen är Tippen, men Igelboda station finns även på ett par hundra meters avstånd.

Saltsjölunden har ett väldigt fördelaktigt läge. Här bor du granne med golfbanan och en bit bort finns både tennisbana och elljusspår. Under sommarmånaderna kan du njuta av skärgården båtlivet. Här hittar du även shopping, skola och dagis på gångavstånd.