Stensnäs

Inflyttat
2015

Typ
Bostadsrätter

Adress
Stensnäsvägen 24

Skärgårdsnära Stensnäs Udde

Egen sandstrand, släta skärgårdsklippor och Trälhavet guppandes vid husknuten. Stensnäs Udde är med sin charm är ett av Stockholms vackraste och fridfullaste område.

I över hundra år har Stensnäs Udde varit en plats för avkoppling och möjlighet att njuta av hav och skärgårdsnatur. När Genova år 2011 köpte upp den tidigare kurs och konferensanläggningen omvandlades området till en skärgårdsidyll med bostadsrätter i modern stil på en fantastisk plats.

Här bor du endast några få meter från havskanten i ett av Stockholms mest attraktiva sjölägen. Du tar dig enkelt ut på en båttur från områdets brygga. På den egna badstranden kan du njuta av ett uppfriskande bad i en ostörd miljö, värm upp dig i den privata bastun efter en långpromenad i vinterkylan.

Området är självförsörjande på konsumtionsvatten som tas direkt från Trälhavet. På Stensnäs Udde jobbar man för en god miljö tillsammans med en hög livskvalitet.

Om bostäderna

Stensnäs består av 47 skärgårdshem som är uppdelade i både lägenheter och radhus, etagelägenheter och större vindslägenheter.

Lägenheterna om 25-143 kvm är planerade för att du ska komma närmare ljuset, solen och vattnet. Alla bostäder har rymliga balkonger eller terrasser i söderläge. De öppna gemensamma ytorna ligger ut mot vattnet, medans sovrum och badrum har en lugnare placering mot skogen.

Radhusen är i 3 plan om 118 kvm med entré i mittenplan, umgängesytor en trappa ner och sovrummen en trappa upp. Här finns ett stort öppet kök, som också kan användas som umgängesyta. Samtliga hus har lättillgängliga parkeringar.

Stensnäs, Åkersberga

Stensnäs är beläget ca 4 km öster om centrala Åkersberga där du hittar matbutiker, restauranger, caféer och annan shopping och på 40 minuter med når du Stockholms innerstad.

Direkt när man kommer nerför backen möts du direkt av havets storslagna vy. Här omfamnar havet och miljön dig med sitt lugn. Här bor du granne med Trälhavet och har den fridfulla naturen runt knuten. En plats där du verkligen kan finna lugn och njuta av

Platsen har gamla anor och huvudbyggnaden byggdes omkring 1920, då som ett sommarställe.