Tryckeriet

Typ
Hyresrätter

Antal bostäder
408 st fördelat på två etapper
Etapp 1 – 162 st
Etapp 2 – 246 st

Inflytt
Etapp 1, Q2 2022
Etapp 2,  2024

Storlekar
1 – 4 rum och kök
29 – 89 kvm

Adress
Diamantgatan

Arkitekt
White Arkitekter

Tryckeriet

Ett stadsnära skärgårdsliv

I Roslagens hjärta Norrtälje växer ett nytt område fram med Svanenmärkta hyresrätter. Kvarter Tryckeriet finner sin inspiration i den historiska träarkitekturen i stadskärnan och blir en självklarhet i stadsrummet.

Tryckeriet ligger på den plats där Norrtälje Tidning tidigare hade sin produktion. Här förvandlas det dåtida industrikvarteret till en modern tolkning av det vackraste i Norrtälje, i form av ett levande kvarter som gör det möjligt att leva livet här och nu, fullt ut.

Här uppfylls drömmen om att leva och bo med närhet till hav och natur.

Bostäderna och livet i Tryckeriet

I Tryckeriet är alla lägenheter smart planerade och skapar yteffektiva rum med bra intag av dagsljus. Här finns både trädgårdslägenheter med egen ingång på entréplan och lägenheter där man kan njuta av en vacker utsikt från balkongen.

Runt om de moderna bostäderna, vars fasader består av en härlig mix av trä, tegel och sten, erbjuder de lummiga och grönskande gårdarna både livfulla ytor med lekplatser, och stillsamma oaser med viloplatser. Här kan både barn och äldre hitta gemenskap och det är lätt att lära känna sina grannar. Livet mellan husen är lika viktigt som livet innanför väggarna.

Att leva i Tryckeriet innebär inte bara ett urbant boende med tilltalande bostadsgårdar utanför dörren. I Tryckeriet finns flera möjligheter till en modern livsstil. Här finns bland annat tillgång till garage, bil- och cykelpool och kontorsplatser.

Ett modern boende – för singelhushållet och den lilla och stora familjen.

Roslagen, Norrtälje

Norrtälje är en stad i Roslagen och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Det tar cirka 50 minuter att åka till Stockholm och 60 minuter till Uppsala.

Norrtäljes mysiga och uppskattade stadskärna finner du på bekvämt gångavstånd. Den idylliska lilla staden har en genuin bebyggelse med medeltida vägnät. Här finner du butiker, restauranger och kaféer samt flera inbjudande platser för att stanna till och ta in den härliga atmosfär som Norrtälje erbjuder.

Den fina Norrtäljeån, som ligger ett stenkast från Tryckeriet, löper genom staden och mynnar ut i Norrtäljeviken och skapar känslan av harmoni.

Området runt Norrtälje erbjuder både skärgårdsliv och brukssamhällen. Här kan man uppleva herrgårdsliv och äkta roslagenslandskap. De vackra naturområdena och dess promenadslingor och havet och dess friska vindar, finns alltid på nära avstånd.

Roslagens rika skärgårdsliv öppnar upp för flera möjligheter att ta sig till platser som skänker ro och lycka för alla åldrar. Här lever du i en idyllisk småstadsmiljö med närhet till allt vardagen kräver.

Fyll i en intresseanmälan nedan för att ta del av information om projektet och när det är dags att ställa sig i bostadskö.


IN- OCH UTIFRÅN

Alla bilder


Intresseanmälan