Söderhällby 1:9


I fastigheten Söderhällby 1:9 på Rapsgatan 33 erbjuder vi nu nyproducerade lokaler i attraktivt läge i Uppsala. Fastigheten färdigställdes under 2022 och erbjuder nya hyresgäster möjligheten att skräddarsy lokalerna efter den egna verksamheten och specifika önskemål. Lokalerna är flexibla och går att utforma efter verksamhetens behov avseende yta, planlösning och funktion vilket gör att fastigheten passar de flesta typer av verksamheter. Lokalerna kan utformas i storlekar mellan 400-6000 kvm.

Läget

Fastigheten ligger på ett strategiskt och lättillgängligt läge i direkt anslutning till Uppsala Business Park. Ett perfekt läge för att etablera verksamhet i en expansiv stadsdel där verksamheter hjälps åt att växa. På platsen finns idag redan många etablerade verksamheter inom lager, industri, handel och kontor.

Lokalerna ligger i nära anslutning till E4an. Busshållplats finns precis utanför entrén till fastigheten (station Uppsala Depå Fyrislund). Därifrån tar man sig enkelt direkt till centralstationen för vidare pendling till Stockholm eller Arlanda. Det finns gott om parkeringsmöjligheter och det finns även gästparkering.

Möjligheter / Markplan

Genomgående- samt hörnlokaler som går att kombinera med såväl kontors, lager- och verkstadsytor. Storlekar mellan cirka 630 kvm till 2 443 kvm . Lokalexempel nedan är enbart för att exemplifiera, ytor går att kombineras, delas eller hyras i sin helhet.

Möjligheter / Övre plan

Flexibla ytor som går att utforma i mängder av olika kombinationer. Generösa ljusinsläpp och högt i tak. Möjligt att bygga entresolplan. Storlekar mellan cirka 400 m2 till 6000 m2. Lokalexempel nedan är enbart för att exemplifiera, ytor går att kombineras, delas eller hyras i sin helhet.

Fullständigt prospekt

Kontaktuppgifter

Henrik Sandström, Fastighetschef
henrik.sandstrom@genova.se

Erik von Essen, Biträdande Fastighetschef
erik.von.essen@genova.se