Inredningsinspiration från Liljegatan 1

På bästa adress mitt i Fålhagen finner ni Liljegatan 1. Ett boende beläget mitt i skiljelinjen mellan stadslivet och villaidyllen. Här har du lika nära till tågstationen, Uppsalas stadskärna som till motorvägen.


I Liljegatan 1 har vi tagit fram en visningslägenhet där inredaren och stylisten Pella Hedeby ligger bakom inredningen. Att uppleva färgnyanser och material på plats är något helt annan än att se det på en datorskärm. Pella bloggar åt tidningen Residence där ni nu kan läsa om hennes stylinguppdrag för Liljegatan 1. 

Pella Hedeby jobbar som inredare och stylist med såväl kommersiella uppdrag som hemmiljö.
Inspirationen hämtar hon i naturen och strävar efter att uppnå en harmonisk enkelhet med ett uttryck som håller över tid. Hon ser en stark koppling mellan inredning, lifestyle, mode och brinner för att skapa en helhetskänsla oavsett om det gäller en kampanj eller ett inredningsuppdrag. På bloggen delar hon stiltips och moodboards tillsammans med ”behind the scenes” från jobb, pågående hemmaprojekt och trädgårdsdrömmar. Att uppnå en hållbar livsstil i samklang med en tilltalande estetik är det övergripande målet. Läs hela hennes blogginlägg här.

Liljegatan 1 består av 3 hus med 16 lägenheter i varje huskropp. I ett av husen ligger en modern COOP-butik, de boende har även ett privat garage som ligger i direkt anslutning till trapphusen och innergården vävs samman med stora privata uteplatser. I källaren finns ett modernt gym som är fritt att nyttja för de som flyttar in här – allt för att göra livet så enkelt som möjligt för de som kommer bo och leva här.

Lägenheterna på Liljegatan 1 är utrustade med alla de bekvämligheter man förvänta sig av ett modernt boende. Designen är elegant med tidlös. Yteffektiva planlösningar med rejäla ljusinsläpp, golv i ek, platsbyggda kök i varmgrå ton med detaljer i mässing tillsammans med ljusa väggar. Vi har valt ut material, färger och detaljer som gör det lätt att skapa en personlig känsla i hemmet.

I de större lägenheterna finns en avskild sovrumsdel med egen walk-in-closet samt badrum en suite, vilket skapar en skön hotellrumskänsla.

Liljegatan1.se kan ni läsa mer om projektet och boka tid för en privat visning.


Liljegatan 1

Styling by Pella Hedeby