Centrala Enköping

Antal bostäder
160 st

Inflytt
Planerad inflytt 2023/2024

Adress
Torggatan/Östra Ringgatan

Arkitekt
Arkitema

Kontakt
Bostad@genova.se

 

Centrala Enköping

I Centrala Enköping planerar vi att uppföra hyresbostäder i olika storlekar, anpassade för både ungdomar, familjer och seniorer. 

Kvarteret ligger i hörnan där Torggatan och Östra Ringgatan möter varandra intill den stora handelsplatsen Coop. På promenadavstånd finner man inte bara stadskärnan och dess grönskande parker utan även Enköpings nybyggda simhall, skolor och sporthallar. Närheten innebär för många en enklare vardag genom att man snabbt kan ta sig från en plats till en annan inom kommunen och på så sätt få tid över till annat. 

Här kan du njuta av naturen, småstadsatmosfären och en levande landsbygd samtidigt har du möjligheten att nå storstad och puls i någon av de närliggande städerna Stockholm, Uppsala eller Västerås.

Enköping som stad är en av Sveriges äldsta städer med en dokumenterad historia som sträcker sig tillbaka till 900-talet. Enköping har historisk sett varit en viktig handelsplats och köpstad tack vare sitt geografiska läge. Inom 12 mils radier finns inte mindre än 38 andra städer. Det utmärkta läget har gjort Enköping till en populär mötesplats.

Intresseanmälan